dissabte, 23 d’abril del 2016

10. Conclusions


La tecnologia ha influït en els canvis estructurals de la societat tant de forma negativa com de forma positiva ja que té avantatges i desavantatges atur nosaltres. El positiu és que ens ajuda i ens faciliten els treballs o necessitats que tenim i el negatiu és que fer-les servir tant ens canvia la nostra vida social, familiar i íntima ja que ens aferrem a ella i ens fa mal desenganxar i ens fa veure persones inútils.
Els avantatges és que sempre ens va a facilitar la nostra vida quotidiana ja que ella mai es va a acabar al contrari va avançant més i més. El negatiu és que estar aferrats a ella ens canvia la vida per complet ja que deixem de socialitzar-nos amb els altres i ens costa deixar-la només per sortir a passar temps amb la família. 
Per acabar puc dir que la tecnologia ens canvia cada vegada que aquesta va avançant i que nosaltres també canviem doncs això passa cada vegada que ens aferrem més a la tecnologia. Per concloure hauríem apartar una mica de la tecnologia i aferrar-nos a la realitat i no al que eta darrere de la pantalla, ja que ells no senten i no pateixen com ho asemos nosaltres i les persones que estan al nostre voltant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada